Geverifieerd

VGD Brussel

Let's talk!

Introductie:

VGD biedt al meer dan 35 jaar onafhankelijk financieel advies op maat van Vlaamse ondernemers. We zetten daarbij sterk in op digitalisering, zodat onze klant het proactief advies krijgt dat hij verdient.

Door credibiliteit creëren we maatwerk voor jouw toekomst. Dat is het vertrekpunt voor elke actie die we ondernemen: op een betrouwbare manier onze experten inzetten om jouw huidige noden aan te pakken en te anticiperen op wat de toekomst kan brengen. Die noden zijn voor elke klant anders, daarom doen we het volledig op maat van jouw bedrijf.

Met dertien kantoren en meer dan 300 experten verspreid over Vlaanderen, ondersteunen wij je bij elk mogelijk vraagstuk. Of het nu gaat over vragen omtrent audit, tax en/of accountancy, of meer specifieke vragen rond managementrapporteringen, procesoptimalisaties, corporate finance, vermogensplanning of HR, onze adviseurs staan altijd klaar.

Let’s talk!Voorgestelde accountantskantoren

VGD Brugge
Geverifieerd
“Let’s talk! VGD is al meer dan 35 jaar de kennispartner van de Vlaamse ondernemer. Met elf kanto...
Gistelse Steenweg 473/0001
8200 Brugge


Accountantskantoor Deltafisc
Geverifieerd
Met een bagage van jaren ervaring in de accountantswereld werd het kantoor opgericht op 17 mei 2000 door Werner Keers...
Jozef Van Elewijckstraat 61
1853 Strombeek-Bever


HLB Belgium
Geverifieerd
Bent U op zoek naar hoogkwalitatieve dienstverlening op mensenmaat en binnen (hand)bereik? Heeft U genoeg van ellenl...
Vorstlaan 191
1160 Oudergem

Neem contact op


Adresgegevens

VGD Brussel
Neerhoflaan 2
1780 Wemmel