Geverifieerd

QPS Groep

Introductie:

Iedere vraag verdient een direct antwoord en ieder probleem een directe oplossing. Eenvoudig, praktisch en doeltreffend optreden, dat is de kern van onze bedrijfsfilosofie. Hoe moeilijk de materie ook is, een grondige analyse leidt vaak tot een betrekkelijk eenvoudige oplossing.
Maar dat kan alleen als aan zo'n analyse een grote mate van deskundigheid ten grondslag ligt.
Het is net deze deskundigheid die QPS-groep u kan aanbieden.

De bedrijfsfilosofie van QPS-groep steunt op een permanent streven naar :

de opbouw van een vertrouwensrelatie met de klanten
de aflevering van een kwaliteitsvol product
het aanbod van een totaalpakket in de financiƫle dienstverlening
Dankzij een jarenlange ervaring en de steun van een gemotiveerd team van permanent geschoolde medewerkers, beschikt QPS-groep over een grondige kennis van zaken in het ruime aanbod van de financiƫle dienstverlening zodat wij kunnen voldoen aan de meest specifieke vraag van de klant met betrekking tot deze materies.

Wij bieden onze klanten een brede waaier van diensten aan. Dit beperkt zich niet alleen tot boekhouding en accountancy. Ook op fiscaal, bedrijfseconomisch, juridisch, sociaal en organisatorisch vlak behandelen wij de problemen van de klant op een kwaliteitsvolle manier.

QPS-groep beschikt over een sterk uitgebreid netwerk van gerenommeerde accountantskantoren in meer dan 60 landen over de hele wereld. In de steeds toenemende globalisering kunnen wij dus een perfecte begeleiding verzekeren van de internationale doorgroei van onze klanten.Voorgestelde accountantskantoren

Arcanus
Geverifieerd
Arcanus is een onafhankelijk accountantskantoor opgericht in maart 2009. Wij staan in voor een persoonlijke aanpak en...
Luikersteenweg 232
3500 Hasselt


VGD Halle
Geverifieerd
Sint-Rochusstraat 11
1500 Halle


A&T Group
Geverifieerd
Wat kunnen we voor u doen? A&T Group staat voor hoogwaardige accountancy en belastingsadvies. Uw vaste vertrouwe...
Genkersteenweg 204
3500 Hasselt

Neem contact op


Adresgegevens

QPS Groep
Meybroekstraat 77
3510 Hasselt