Geverifieerd

Hugo Decker Accountants bv

Introductie:

Hugo Decker Accountants BVBA, gevestigd te Berlaar is opgericht door huidig zaakvoerder en IAB-accountant Hugo Decker, die zich doorheen de jaren heeft bewezen als een uitstekend up-to date accountant. Het is een efficiënt georganiseerd en modern gestroomlijnd accountantskantoor met dynamische medewerkers die ijveren om de beste te zijn in hun vak en de meest moderne en beste software van het ogenblik ter hunner beschikking hebben. Volstrekte duidelijkheid inzake diensten en prijzen.

We richten ons in de eerste plaats tot professionele cliënten : zelfstandige ondernemers, K.M.O.'s, instellingen en organisaties. Vakkennis, transparantie en efficiëntie is bij alles wat we doen de boodschap.

We werken graag voor u in een ongedwongen en directe sfeer. We zoeken samen met U naar een voor U en Uw bedrijf geschikte oplossing. Hierbij denken wij verder dan morgen.

Onze voornaamste doelstelling is U te adviseren en te zorgen dat uw bedrijf groeit. Onze eerste taak is niet het inboeken van facturen maar advies hierbij te geven het inboeken kan en mag U zelf doen, hoeft echter niet. 

Link: www.decker.be


Rubrieken / diensten:
Accountancy Belastingsadvies Tax Vermogensplanning


Voorgestelde accountantskantoren

VGD Brussel
Geverifieerd
Let's talk!
Neerhoflaan 2
1780 Wemmel


QPS Groep
Geverifieerd
Iedere vraag verdient een direct antwoord en ieder probleem een directe oplossing. Eenvoudig, praktisch en doeltreffe...
Meybroekstraat 77
3510 Hasselt


VGD Brugge
Geverifieerd
“Let’s talk! VGD is al meer dan 35 jaar de kennispartner van de Vlaamse ondernemer. Met elf kanto...
Gistelse Steenweg 473/0001
8200 Brugge

Neem contact op


Adresgegevens

Hugo Decker Accountants bv
Itegembaan 99
2590 Berlaaar
Nu gesloten

Maandag

Op afspraak

Dinsdag

Op afspraak

Woensdag

Op afspraak

Donderdag

Op afspraak

Vrijdag

Op afspraak

Zaterdag

00:00 t/m 00:00

Zondag

00:00 t/m 00:00