Geverifieerd

Cobofisk

Meer dan boekhouding!

Introductie:

Dankzij onze uitstekende digitale dienstverlening nemen wij uw volledige boekhouding onder handen en kan u zich focussen op wat u graag doet. Onze vele jaren ervaring en uitgebreid netwerk zorgen ervoor dat wij een betrouwbare partner zijn voor boekhoudkundig advies en ondernemersadvies. Lees hier meer over ons. 

Onze troeven

· Kwalitatieve dienstverlening

Louter boekhouden, dat is achterhaald. Wij profileren ons daarom als totaaladviseur. Bij Cobofisk bieden we o.a. deze diensten aan:

o Boekhouding en fiscaliteit

o Bedrijfsrapportering

o Bedrijfsadvies

o Business Process Optimalisation

o Successie- en vermogensplanning

o Marktuitbreidingsadvies

· Klantgericht

Elke klant is bij ons uniek en verdient een aanpak op maat. Kleine eenmanszaak of groter vennootschap; iedereen is welkom. Wij luisteren naar uw wensen en verlangens, zijn een klankbord voor iedere ondernemer, denken mee en reiken opportuniteiten aan. Op basis van persoonlijk contact en een optimale vertrouwensrelatie bouwen we samen aan uw verhaal. Transparantie is niet toevallig een van onze kernwaarden.

· Uitgebreid netwerk

Cobofisk is al meer dan 30 jaar actief in de accountancywereld. In die tijd zijn we uitgegroeid tot een gerespecteerd bureau met inhouse-experts in verschillende branches. Ook hebben we een uitgebreid netwerk van specialisten opgebouwd waarop we steeds een beroep kunnen doen om aan uw noden te voldoen.

· One stop shop

Cobofisk wil de referentie zijn op vlak van digitaal boekhouden. Wij willen voor jou de one-stop-shop zijn waar u met alle financiële, fiscale en juridische vraagstukken terechtkan.

Uw persoonlijke adviseur moet een vertrouwenspersoon worden die u niet alleen raadpleegt bij problemen maar die ook al proactief aan de slag gaat door bepaalde rapporten op te maken.

Cobofisk is niet zomaar een boekhouder, wij zijn uw partner.


Onze missie

We willen de best mogelijke omgeving creëren waarin u en uw bedrijf kunnen floreren.

Dit doen we door te focussen op uw doelen als ondernemer en leider.

Wij begeleiden u tijdens de reis en verzorgen uw administratie.

Op deze manier kunt u zich concentreren op het runnen van uw bedrijf en de beste leider zijn die u kunt zijn.


Onze visie

In een maatschappij die op technologisch vlak steeds evolueert wordt het voor boekhoudkantoren moeilijk om een verschil te maken. Met Yuki, het digitaal boekhoudplatform dat we gebruiken, laadt u eenvoudig inkomende en uitgaande facturen op en wij en het systeem doen de rest. Zo ontzorgen

we u optimaal en kan u zich met andere zaken bezighouden in plaats van met uw boekhouding. Maar daar houdt het voor ons niet op. Op basis van uw boekhouding en administratie maken wij gedetailleerde analyses die u vooruithelpen. Wij staan u bij in elk aspect van ondernemen en hebben daarom een groot netwerk van specialisten opgebouwd. Ons en hun doel? U ontzorgen en meeschrijven aan uw succesverhaal.


Rubrieken / diensten:
Accountancy Belastingsadvies Corporate finance Tax VermogensplanningArtikelen
Neem contact op


Adresgegevens

Cobofisk
Brugstraat 147
9880 Aalter
Nu gesloten

Maandag

08:30 t/m 17:00

Dinsdag

08:30 t/m 17:00

Woensdag

08:30 t/m 17:00

Donderdag

08:30 t/m 17:00

Vrijdag

08:30 t/m 16:00

Zaterdag

00:00 t/m 00:00

Zondag

00:00 t/m 00:00