Geverifieerd

Accountantskantoor Buckinx

Introductie:

Als ondernemer of bedrijfsleider weet u veel, zo niet alles af van het beroep dat u uitoefent of het marksegment waarin uw onderneming zich bevindt. Maar er is meer nodig om uw bedrijf goed draaiende te houden.

Inderdaad, voor u als ondernemer is inzicht in het financiële en fiscale reilen en zeilen van uw éénmanszaak, KMO of grote onderneming van levensbelang. Daarnaast wordt u geconfronteerd met een steeds complexer wordende wetgeving waarbij uw verantwoordelijkheid en of bestuurdersaansprakelijkheid steeds zwaarder op de proef worden gesteld.

De assistentie die hierbij wordt verleend door een goede accountant/belastingconsulent aan uw zijde, moet het mogelijk maken om met kennis van zaken de juiste beslissingen te kunnen nemen.

ACCOUNTANTSKANTOOR YVES BUCKINX kan u hierbij begeleiden en is daarom voor u de ideale partner. Wij bieden u alle kennis en ervaring op het gebied van financiële en fiscale ondersteuning en diverse andere vakgebieden.Voorgestelde accountantskantoren

AMVG Accountants & Belastingconsulenten
Geverifieerd
AMVG accountants & belastingconsulenten is een gespecialiseerd accountantskantoor gevestigd in het centrum van
Enerst Van Dijckkaai 28
2000 Antwerpen


VGD Leuven
Geverifieerd
“Let’s talk! VGD is al meer dan 35 jaar de kennispartner van de Vlaamse ondernemer. Met elf kanto...
Diestsevest 25
3000 Leuven


Ghepan
Geverifieerd
Onder leiding van Dirk Gheeraert, bijgestaan door Joke Gheeraert, stagiair-accountant, en door zijn medewerkers staat...
Klerkenstraat 22
8920 Langemark-Poelkapelle

Neem contact op


Adresgegevens

Accountantskantoor Buckinx
Sint-Martinusplein 6
3500 Hasselt