Geverifieerd

BLUEGROUND NV

Your success is our mission

Introductie:

BlueGround staat voor ‘begeleidend ondernemen’. Als vertrouwenspersoon begeleiden wij u op vlak van de diverse regelgevingen terwijl u onderneemt. BlueGround biedt u een praktische dienstverlening, zowel op maat van uw onderneming als uw privé vermogen. Uw dossier zal toegewezen worden aan een vast team, zodat onze diensten verzekerd zijn gedurende het hele jaar.

Bij BlueGround kan u beroep doen op een dynamisch team van IAB-accountants en belastingconsulenten/BIBF erkende boekhouders en fiscalisten die u doeltreffend begeleiden van a tot z. Door continue vorming van onze medewerkers zijn we steeds op de hoogte van de recentste wetswijzigingen en passen we deze praktisch toe.

Bovendien beschikken wij over een uitgebreid netwerk van specialisten waar wij vlot beroep op kunnen doen om u de volledige waaier van dienstverleningen aan te kunnen bieden.

BlueGround staat voor ervaring, kennis, vertrouwen en doelgericht resultaat. Wij begrijpen het belang van toegankelijkheid voor onze cliënten. Met de vijf kantoren in en rond Brussel, biedt BlueGround KMO’s de nodige ondersteuning voor de weg naar duurzaam economisch succes.Rubrieken / diensten:
Accountancy Audit Belastingsadvies Corporate finance Tax Vermogensplanning
Neem contact op


Adresgegevens

BLUEGROUND NV
Pedestraat 91
1602 Vlezenbeek
Gesloten

Maandag

08:30 t/m 17:30

Dinsdag

08:30 t/m 17:30

Woensdag

08:30 t/m 17:30

Donderdag

08:30 t/m 17:30

Vrijdag

08:30 t/m 17:30