Geverifieerd

Accountantskantoor De Kezel, Van den Broucke BV

Introductie:

Accountantskantoor De Kezel, Van den Broucke werd opgericht in 1993 door Alain De Kezel en Marian Van den Broucke en is gevestigd in Destelbergen.

Het kantoor is ondertussen uitgegroeid tot een middelgroot kantoor met 7 medewerkers, zijnde 2 vennoten - accountants, 2 assistent - accountants en 3 dossierbeheerders. Onze jarenlange ervaring, het persoonlijk contact met de cliënten en de voortdurende permanente vorming zijn onze belangrijkste troeven. Deze zorgen ervoor dat alle dossiers heel strikt worden opgevolgd en deze voortdurend worden getoetst aan de meest recente wetgeving en de meest gunstige optimalisatiemogelijkheden. Onze persoonlijke aanpak leidt uiteindelijk tot een constructieve samenwerking tussen de accountant en cliënt, die steeds kan rekenen op een actueel en doelgericht totaaladvies.
Tot ons cliënteel behoren voornamelijk vennootschappen maar eveneens éénmanszaken, vrije beroepen en verschillende grotere ondernemingen.


Rubrieken / diensten:
Accountancy Belastingsadvies Corporate finance Tax Vermogensplanning


Voorgestelde accountantskantoren

Ghepan
Geverifieerd
Onder leiding van Dirk Gheeraert, bijgestaan door Joke Gheeraert, stagiair-accountant, en door zijn medewerkers staat...
Klerkenstraat 22
8920 Langemark-Poelkapelle


Baker Tilly Belgium
Geverifieerd
Baker Tilly Belgium is gespecialiseerd in boekhouden, accountancy, fiscaliteit, audit, bedrijfsrevisoraat, advies, co...
Kerkveld 17
9290 Berlare


VGD Herentals
Geverifieerd
“Let’s talk! VGD is al meer dan 35 jaar de kennispartner van de Vlaamse ondernemer. Met elf kanto...
Atealaan 4
2200 Herentals

Neem contact op


Adresgegevens

Accountantskantoor De Kezel, Van den Broucke BV
Admiraalstraat 135
9070 Destelbergen
Nu geopend

Maandag

09:00 t/m 17:30

Dinsdag

09:00 t/m 17:30

Woensdag

09:00 t/m 17:30

Donderdag

09:00 t/m 17:30

Vrijdag

09:00 t/m 17:30