Geverifieerd

A&B Partners

Introductie:

A&B Partners is een toonaangevend kantoor voor accountancy, fiscaal, financieel en juridisch advies.
Met vestigingen in alle Vlaamse provincies hebben we een vinger aan de pols in belangrijke locaties en bedrijfssectoren in het ganse Vlaams Gewest.

Wij adviseren, begeleiden, vertegenwoordigen en verdedigen KMO's, vrije beroepen en de non-profit organisaties in het beheer van hun bedrijf en het naleven van hun wettelijke verplichtingen.
U kunt op ons rekenen voor een optimale begeleiding en dit tegen de beste voorwaarden wat betreft tijd en prijs. Wij denken met u mee in het voorkomen en het oplossen van vragen en problemen.
Uw onderneming is ook onze zorg. We stellen alles in het werk om uw doelstellingen en ambities te realiseren, zonder daarbij uw persoonlijke belangen of familiale relaties uit het oog te verliezen.

Tijd is kostbaar. We engageren ons om binnen de 24 uur op uw vraag te reageren!
Iedere klant krijgt de volle ondersteuning van al onze medewerkers. De accountant is daarbij de persoon bij wie u terecht kunt met al uw vragen.
We waken erover ieder advies op de meest efficiƫnte en pragmatische wijze aan te leveren, verstaanbaar en begrijpelijk en met concrete en toepassingsgerichte oplossingen.
Overtuigd van de beginselen van Corporate Governance staan wij de raad van bestuur, de adviesraden en de algemene vergadering van uw vennootschap bij in de uitvoering van hun opdrachten.Voorgestelde accountantskantoren

VGD Kortrijk
Geverifieerd
“Let’s talk! VGD is al meer dan 35 jaar de kennispartner van de Vlaamse ondernemer. Met elf kanto...
Spinnerijkaai 43A
8500 Kortrijk


Bofima Accountants en Belastingconsulenten
Geverifieerd
Bij BOFIMA kan u terecht voor: Oprichting Advies en begeleiding bij het starten van e...
Congostraat 23
3600 Genk


ID-FISC bvba
Nu gesloten
Geverifieerd
de groei van uw onderneming is in goede handen
Oordegemkouter 24
9340 Oordegem
Rubrieken / diensten: Accountancy Belastingsadvies Tax Vermogensplanning

Neem contact op


Adresgegevens

A&B Partners
Jaarbeurslaan 21
3600 Genk